Gazebo ekologi kekuatan tinggi
#1
Apabila suhu jatuh perlahan-lahan turun dan udara menjadi kering dan kering, almari di dalam rumah sedang diuji. Sebenarnya, selagi fokus pada butir-butir kerja penyelenggaraan, almari pakaian boleh bangku yang terbuat dari pagar pagar menjadi selamat untuk menghabiskan musim luruh yang sangat buruk dan keadaan cuaca musim sejuk. Dengan almari pakaian laci keseluruhan, disyorkan untuk menjatuhkan beberapa titisan lilin di bahagian bawah laci atau di rak laci untuk mengurangkan geseran papan siling alur pvc dan memanjangkan hayat perkhidmatan. Pindah almari pakaian untuk menggerakkan langkah terbaik, jangan tarik keras untuk menarik, atau dengan mudah membawa pecah kaki bawah.
Wardrobe diletakkan untuk menjadi rata, menegak keseluruhan untuk menyimpan dengan tanah, jika tidak mudah membawa kepada keseluruhan almari pakaian dan pintu dan bahagian-bahagian lain ubah bentuk, akhirnya mengakibatkan jahitan jahitan, menjejaskan kehidupan almari pakaian. Apabila meletakkan almari pakaian itu berhati-hati dari haba. Setidaknya satu meter atau lebih
almari pakaian terlalu dekat dengan melekatkan papan tempat duduk sumber haba tidak lama lagi akan membuat kelembapan di dalam kayu almari pakaian disebabkan oleh penyejatan yang disebabkan oleh penutupan penutupan, penguncupan tenon mortir, memicu bentuk tenon dan kerangka panel. Kelembapan dalaman sebanyak mungkin. Sekiranya sering disapu dengan kain lembap atau penggunaan humidifiers, ikan, orang dan almari pakaian yang baik, tetapi juga menambah kehidupan yang menyeronokkan. Jangan hapus habuk almari pakaian dengan kain lembap. Cara yang betul adalah: perlahan-lahan sapu debu di permukaan almari pakaian, kemudian lap dengan kain kering kapas, supaya penanam kotak Malaysia di mana hendak dapatkan mengelakkan zarah kerosakan habuk pada permukaan almari pakaian dan tidak cantik.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)