SSL/TLS Domain Issue
#1
Hi,

I have installed and enabled LetsEncrypt script in AutoSSL and it has been issued on all my domains The Let's Encrypt Plugin - cPanel Knowledge Base - cPanel Documentation

For some reason when I visit any of my domains it defaults to none-https. The only service/domain that has https enabled by default is whm/cpanel. 

Is there a way to fix this issue?
Please help.
Thanks!

I didn't find the right solution from the Internet.

References: https://forums.cpanel.net/threads/ssl-tl...ue.620183/

2D promotion video
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Moving Domain Mail Issues Williamhawk 0 39 02-01-2018, 12:45 PM
Last Post: Williamhawk
  Domain Issues Williamhawk 0 30 02-01-2018, 12:39 PM
Last Post: Williamhawk
  Why choose a .SOCIAL domain extension? Williamhawk 0 49 12-30-2017, 05:11 AM
Last Post: Williamhawk
  Service Tax and Domain Names- India Williamhawk 0 50 12-29-2017, 05:38 AM
Last Post: Williamhawk
  One-way domain trust in SharePoint Williamhawk 0 36 12-27-2017, 05:34 AM
Last Post: Williamhawk
  Domain Authority / Page Authority Williamhawk 0 40 12-26-2017, 05:17 AM
Last Post: Williamhawk
  Domain Permissions require User Restart Williamhawk 0 47 12-20-2017, 05:18 AM
Last Post: Williamhawk
  Godaddy domain management question? Williamhawk 0 44 12-19-2017, 05:18 AM
Last Post: Williamhawk
  Domain Name? Williamhawk 2 116 12-15-2017, 09:11 AM
Last Post: Sobhana123
  What is Domain Name Server Williamhawk 0 51 12-15-2017, 05:16 AM
Last Post: Williamhawk

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)