SSL/TLS Domain Issue
#1
Hi,

I have installed and enabled LetsEncrypt script in AutoSSL and it has been issued on all my domains The Let's Encrypt Plugin - cPanel Knowledge Base - cPanel Documentation

For some reason when I visit any of my domains it defaults to none-https. The only service/domain that has https enabled by default is whm/cpanel. 

Is there a way to fix this issue?
Please help.
Thanks!

I didn't find the right solution from the Internet.

References: https://forums.cpanel.net/threads/ssl-tl...ue.620183/

2D promotion video
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Why is a good domain name important? Eva520 11 8,145 02-20-2024, 05:53 AM
Last Post: manoharparakh
  Why are domain names important? Williamhawk 3 5,686 01-13-2022, 07:07 AM
Last Post: harry_v
  Deciding on a domain name Shortie861 7 4,614 01-05-2022, 07:07 AM
Last Post: harry_v
  Unusual Windows AD Domain Issue JesseVoss 0 1,773 05-15-2018, 01:23 PM
Last Post: JesseVoss
  Domain change issues Rayancaleb 0 2,260 04-11-2018, 07:49 AM
Last Post: Rayancaleb
  Problems with domain transfer Rayancaleb 0 2,048 04-11-2018, 07:48 AM
Last Post: Rayancaleb
  Windows 10 issues after joining a domain Rayancaleb 0 2,148 02-24-2018, 10:48 AM
Last Post: Rayancaleb
  Moving Domain Mail Issues Williamhawk 0 1,878 02-01-2018, 12:45 PM
Last Post: Williamhawk
  Domain Issues Williamhawk 0 1,939 02-01-2018, 12:39 PM
Last Post: Williamhawk
  Why choose a .SOCIAL domain extension? Williamhawk 0 1,916 12-30-2017, 05:11 AM
Last Post: Williamhawk

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)